19 Nisan 2008 Cumartesi

Fost Lost - Gece 12-1 sularında hayalgücünün sınırları

Gaipten gelen ses-misafir:3,2,1..Kayıt.

Sadece midesinin sesini duyan ben:Ne çabuk?Başladık mı?

**

Efenim,nihayetinde böylesine boktan bir cumartesi gecesi o meşhur bloğu tarafımca sizlere açmış bulunuyorum.Tabi hazırlıklar aylarca sürdü,dün gece lakaplarıyla ünlü "Coss"kardeşimizin de onayını alıp blog ismini de koyunca buraya kadar geldik.

Dönüp bakınca ne çok şeyi geriye teptiğimizi(Rtük tarafından uyarıldığımz için bu kısmı "geride bıraktığımızı" olarak sansürlüyoruz.Yukarıda şahsım boktan kelimesini kullanmasına rağmen bu ilginç ve bilgiç RTÜK pc'nin başında uyuyakaldığı için ancak uyarı verebiliyor.Ama biz hayranlarımıza başka türlü ulaşacağız.//"Başbaş"kan Recep Tayyip bu kısma "durmak yok yola devam" dememizi uygun gördü.//Şimdi parantezi kapatalım.Aloo,, ışıkçı orda mısın?)görüyoruz.

Saygıdeğer misafirlerimiz, gelelim ilk konumuza.(Şahsen ben herşeyi böyle ayrı klasöre koymayı arşivlemeyi severim.Sonra tozlu blog sayfalarına baktığımızda neler kakalamış bu enayi bize sakın demeyiniz.)

Lost'un Fost(halk dilinde Cosst)olma sebebi şudur ki;Dün gece değerli Sawyer abimizin Türkiye'ye teşrif edip Beyaz Show'a konuk olması üzerine Mr. White'ın alnından terler akıtarak(çıkışta kontrol ettik hiç de çikolata kokmuyormuş)ince diyaloglar yaratmasıdır. (Sevdiğim şeyleri sıra gelmişken yazın ortasında çenemden süzülen kakaolu dondurmayı yalamayı da çok severim.)

Ki asıl fost olma sebebi Pretty Boy'un Sawyer gelmeden önce tarihe geçecek şu sözleri söylemesidir;

-Bize Lost değil Dost lazım.

İnsan bu kadar mı zeki olabilir.Şahsen bu sözler benim ve benim gibi ezik ve de sümüklü birçok Lost hayranının dahi gözünde Lost'un bilmem kaç walt'luk bir ampul kadar sönük kalmasına sebep oldu.

İkinci konuyu yarın sabah bırakıyorum.Çünkü "Bize de bekleriz" kadrosu(bknz;tek kişilik dev kadro) aşırı yoruldu,15,16 saat süren çekimler yapıldı.

Tabi Gece 12-1 sularında hayalgücünün sınırları başlıklı bir konu nasıl olur da sabahın köründe konuşulabilir/tartışılabilir/anlatılabilir(-ve daha birçok şey) ? bu da ayrı bir blog konusu.

İlk bloğumuzu böyle sonlandırırken Coss(t) kardeşimize ailecek selamlarımızı iletiyoruz;


-Bize de bekleriz efenim.

Hiç yorum yok: